söndag 4 november 2012

Lugnt!

Mycket lungt på havet idag. Nästan stilla ibland. Delade bilder igår med Filip. Det är sjukt mycket bilder efter bara en vecka. Plus att vi gick in på fartygets dator och kopierade gamla bilder. Där finns också sjukt mycket bilder hehe.

Med dessa bilder har vi börjat sätta ihop en PowerPoint-presentation över traden m.m. Det var hans mammas idé så de tyckte vi lät kul. Om de är någon som vill ha den, när den är klar, så säg till. Skickar den då med mejl:- Denna blogg ger i o för sig kanske mer info men ändå.

Sitter nu i hytten, gör inte mycket. Kollade in vad de va på tv, men inget spännande. Här finns kanalerna 1, 2, 4, 5, 6, Discovery, CNN o kanske nån mer.

Klockan 13.00 idag är det Fire (chemical) Drill, vilket betyder brandövning, vilket innebär att en övning har planerats och som sedan utförs så att besättningen har koll på saker o ting, kan förbättra o helt enkelt öva på saker som kan hända. Just idag är det då som sagt brandövning men de håller övningar på andra saker också, så som livbåtar o sjukvård. Vet dock inte hur ofta övningar förekommer, men jag tror att de ska hållas en gång i månaden. Det kommer i alla fall att bli mycket spännande att se hur det här kommer gå till. Är ju super att få uppleva de utan att de är på riktigt om ni förstår vad jag menar.

Här kommer några bilder som inte jag har tagit själv. Ha de gott!! :D


De två huvudmotorerna. (Förresten propelleraxeln är 130 meter lång!!! Går inte få med på bild hehe)

Mörk dålig bild på de två eleverna;-) Uppe på bryggan.


Två gamla bilder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar